Kantoorschoonmaak

Kantoor schoonmaken? Wij zijn u graag van dienst!


Schoonmaken is mensenwerk én vakwerk.

Daarom werkt Schoonmaakbedrijf van den Bergh voor iedere kantoorschoonmaak uitsluitend met betrouwbare en deskundige medewerkers, die hun vak én de opdrachtgever serieus nemen. Zij krijgen voor elk project een duidelijke instructie hoe ze uw kantoor het beste kunnen schoonmaken.


Uw werkomgeving is onze zorg.

Schoonmaakbedrijf van den Bergh verzorgt al uw schoonmaakwerk, van vloer tot plafond, van kantine tot kantoor schoonmaken en van radiator tot toilet. Naast onze ervaren en gemotiveerde medewerkers beschikken we over onze eigen moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Milieuvriendelijk uw kantoor schoonmaken


Milieubeleidsplan

Schoonmaakbedrijf van den Bergh heeft haar eigen milieubeleidsplan ontwikkeld om maatschappelijk verantwoord te kunnen werken. Kantoor schoonmaken? Wij zorgen dagelijks voor een prettige en representatieve werk- én leefomgeving. Dus ook voor uw kantoorschoonmaak.


Kantoor schoonmaken Amsterdam en omgeving.

Flexibiliteit en ervaring zijn belangrijke pluspunten van Schoonmaakbedrijf van den Bergh. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, maar ook het schoonmaken van scholen, winkelcentra, gemeentehuizen, bibliotheken, theaters, hotels en ga zo maar door. Overal waar schoongemaakt dient te worden kan Schoonmaakbedrijf van den Bergh zorgen voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing tegen acceptabele kosten. Onze opdrachtgevers vindt u in heel Nederland.